Politica de Retur

Dreptul de denunțare unilaterală a contractului

Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Garanția calității 100%

Garantăm pentru calitatea produselor noastre, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute după prima lună de tratament, aveți posibilitatea de a returna la noi inclusiv PRODUSELE DESFĂCUTE pentru a primii banii înapoi pe acestea în cazul în care nu mai doriți să continuați tratamentul.

Produsele trebuie returnate în recipientul original, chiar dacă au fost desfăcute, în termen de 30 de zile de la data efectuării comenzii. În acest termen, puteți returna produsele fără invocarea niciunui motiv, dar cu suportarea costurilor de livrare (transport).

Apuseni Plant va returna contravaloarea produselor restituind suma în contul bancar indicat de către client.

Notificarea se va data, semna și trimite de către Dvs prin poștă la adresa: Loc. Poienii de Jos Nr. 65, Bihor sau prin email, la adresa contact@apuseniplant.ro. În situația menționată mai sus, Dvs veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dvs. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. APISENI PLANT se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs. a contractului, în cazul în care prevederile de mai sus au fost respectate.

Întreg procesul de fabricație al produselor Apuseni Plant este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.